2014 Earthheart Dance & Åsa

Under år 2014 var mitt största uppdrag att följa och stödja dottern Sunnas upptäckter av sig själv, sin kropp, sin tillit och livsglädje. Det har gjort mig lyckligare och lugnare för var dag.

Förutom det följde jag Långseles konfirmander ända fram till ”bekräftelsen” och startade utbildningen ”Kropp & Rörelse i Gudstjänsten” i Stockholms stift samt bidrog med visdom från kroppen till konferenser och festivaler inom Svenska Kyrkan. Jättespännande!

Earthheart pedagogutbildning och barnverksamhet vilar för tillfället men under 2015 kommer några öppna kurser att hållas för vuxna. Kurser för dig som är intresserad av att utveckla din kroppsliga visdom eller undersöka om du vill utbilda dig inom konceptet. Den första är i Härnösand i mars.

Jag kommer att fortsätta glädjas av Sunna en stor del av min tid och arbetar ungefär halvtid även detta år. Jag fortsätter utforskandet av det naturliga kroppsspråket med hjälp av hästar och i sommar åker jag till Danmark för att uppleva min 50-års present; en introduktionskurs i att Dansa med hästars naturliga grace och kraft! www.hempfling.com
50-års artikel: www.allehanda.se/slakt-o-vanner/fira-o-uppmarksamma/dansen-ger-asa-livskraft-1

I Danmark kommer jag även att fira min stolta lärare Brita Haugens 75-års dag och livsverk med en föreställning.

Livet i det lilla gör livet så mycket större!