DIPLOMERADE EARTHHEART PEDAGOGER

Minna Laaksonen är Beteendevetare och arbetar som Hälsopedagog med mångårig erfarenhet av att leda rörelse, avspänning och dans. Hon är utbildad Earthheart pedagog, Mindfulness-instruktör och Sorgbearbetare och är verksam dansare/koreograf i Danskompani as-Sayf och älskar att göra dans performance. Hon är bosatt i Stockholm.
Kontakt: Minna Laaksonen

 

 

 

Tina Johanna Mortensen är utbildad Fysioterapeut och Earthheart pedagog, bosatt i Göteborg. Hon arbetar som fysioterapeut inom mental hälsa med bland annat Basal kroppskännedom, Tai Chi, avspänning, läkande dans och fysisk aktivitet. Hon har dessutom stor erfarenhet av att arbeta med sig själv och andra människor kring att finna och uttrycka känslor.
Kontakt: Tina Johanna Mortensen

 

 

 

 

Laurel Wakeman är Earthheart pedagog och percussionist samt avspänningslärare och ingenjör i miljöteknik, bosatt i Uppsala. Hon har mångårig erfarenhet av undervisning och framträdande med Västafrikansk dans, djembetrumma och Earthheart Dance och leder Earthheart danscirkel ”Kropp, rörelse och andlighet” i Sunnersta kyrka i Uppsala.

Kontakt: Laurel Wakeman