Earthheart Center

I det vackra Niplandskapet vid den mäktigt brusande Nämforsen i Näsåker byggdes Earthheart Center. På Nipkanten med utsikt ut över dalen, soluppgången, morgondimman och vikens islossning låg centret. Där inne och på besök hos omgivande berg, forsar, myrar och skogar utforskade vi vördnadsfullt människans djupa natur.
På centret startades utbildningar i läkande dans och kroppskompetens, där lekte kreativa barn och ungdomar och där skapades läkande scenkonst.

Nu har vi flyttat 90 mil söderut till dansande granithällar, havsvågor, granskogar och hästhagar. Earthheart Center har nu sin nya bas på Buars gård utanför Tanumshede i norra Bohuslän. Här bedrivs kurser med mindre grupper och sessioner med enskilda personer.

Utbildningar och föreställningar hålls på andra kursgårdar och naturplatser runt om i Sverige. Vi fortsätter utforska fler uppenbarelser av vår natur! Åsa Rockberg driver nu Earthheart utbildningarna tillsammans med de diplomerade pedagogerna Minna Laaksonen, Tina Johanna Mortensen och Laurel Wakeman.